bootstrap modal form
elastische voegwerken vloeren silicone siliconewerken Kurt Copman

Vloeren

De ruimte tussen de vloertegel en de plint wordt met silicone afgekit, evenals de zetvoegen. De kleur van de silicone is afhankelijk van de kleur van de cementvoegen, zo bekom je een onopvallende elastische afwerking.

elastische voegwerken badkamer silicone siliconewerken Kurt Copman

Sanitaire ruimtes

Zelfde principe als bij vloeren, de verticale hoeken worden hier ook mee afgekit. Eveneens kleurovereenkomst met cementvoegen. Uiteraard is een schimmelwerende silicone hier van toepassing. Tussen faience en plafond komt een acrylafwerking, deze is tevens overschilderbaar en bevordert het gemak voor latere afwerking van het plafond.

elastische voegwerken raam silicone siliconewerken Kurt

Raam- en deurvoegen

Dit is de openstaande ruimte tussen het raam en de muur. Deze wordt eerst met PU-schuim of mousseband opgevuld en nadien afgewerkt met polymeer. Kleur van de muurvoegen wordt eveneens opnieuw zoveel mogelijk benadert. Polymeer is ook overschilderbaar. Cementstructuur is eveneens verkrijgbaar in de afwerking.

elastische voegwerken terras silicone siliconewerken Kurt

Terrassen en buitenbetegeling

Een afwerking met polymeer tussen de muur en de aansluiting met het terras. Opnieuw kleurovereenkomst. Indien gewenst kan een volledige silicone afwerking verkregen worden over het ganse terrasvlak.